Rosor och symaskiner
Här sitter jag, har just sett "the day the earth stood still" och känner hur miljöhotet krymper närmre och närmre. Men vad gör det när världen ändå ska gå under 2012?

Ikväll sydde jag min nyårs-outfit i sann tantanda och ser fram emot att ladda upp en bild på resultatet. Det blev en svart kjol med rosa rosor och gröna blad på, åh vad jag älskar att tanta mig!

puss på alla innan vi dör 2012!


Det sitter en liten pappa inom oss alla

..Tänkte jag på igår när nyhetsuppläsaren på ekonominyheterna utalar "Avatar" avvatarr (säg det medans du håller för näsan), vilket varken är det engelska eller svenska utalet. Då utbrister jag (i panik): Varför säger hon så? Varför säger hon så? och Niklas tittar på mig, förundad över att min konstighet har tagit sig till nya höjder. 

Då insåg jag att det är ganska konstigt att jag sitter och retar upp mig över felstavningar i tidningar och annat sådant. Jag tycker nämligen att det är jätteviktigt att inte ha med en massa särskrivningar och felstavningar i allmänna skrivelser som många läser. Det har jag fått från min far (som har jobbat som korrekturläsare), men jag som knappt kan prata borde faktiskt inte lägga mig i.


Kramkalas! (coming at ya..)Väntrummet

Det känns som att man sitter i ett väntrum och väntar på att livet ska börja. Så har jag kännt ett tag nu, efter många funderingar kring det så har jag kommit till en förskräcklig insikt - tänk om det alltid kommer att kännas så.

För jag är redo och villig att börja mitt liv.

"Livet är det som är det som sker framför oss, medan man gör upp andra planer"

Hoppas mitt liv blir storslaget.<3