The Animal

Det här är varför jag sätter bort håret från ansiktet:

 

 

Jag måste tillägga att jag träffade mina gymnasieklasskompisar på tåget i stockholm för typ två veckor varav en av dem säger "Jag kände inte igen dig! va långt hår du har fått!", då svarade jag "det är för att jag inte har råd att klippa mig längre haha". Alla tre ser på mig oförstående, sittandes i ett hav av shoppingkassar. Det var skoj!

Våldsamma kärleksförklaringar från erat egna vilddjur


Valborg imorgon

Japp så är det. Och det är tydligen värsta spektaklet här, 20 000 ungdomar ska vara i stadsparken imorgon.
Helt sjukt. Hoppas att det är som en festival.

Men det bästa med imorgon är att: Niklas kommer. Han kommer till och med tidigare än vad jag trodde. Vi kanske går till parken tillsammans sen så får han uppleva studentlivet lite "inför" höstterminen.

Där kommer jag att stå och se glad ut imorgon.
pusspusspusspusspusspusspusspuss från en förväntansfull Sandra


Allvar och hans granne Ironi

Hej svejs. Två uppdateringar på en dag= Sandra tar det på för stort allvar.

Filmtips för er som vill se något bra och seriöst (vilket oftast inte innefattar mig själv), men detta är två filmer som man verkligen fastnar i:

Benny and Joon
, 1993
Denna film handlar om en mentalt sjuk ung kvinna som bor hos sin storebror som inte har något liv. Det kanske låter ointressant, men det är verkligen 98 minuter magi. Pluspoäng för en strikingly hansome young Johnny Depp.

 Mozart and the whale, 2005
En till film om lite udda människor (denna gång om två autisktiska vuxna), som så klart blir kära i varandra. Sjukt bra skildring av verkligheten och hur man ska hantera den.
Kärlek från filmslukaren