En plats på landet

yo bloggie!

Imorgon åker jag med Niklas till hans landställe. Jag har aldrig varit på någons landställe, speciellt inte på ett landställe utan rinnande vatten och el. Det blir spännande.

Just nu är mitt liv lite oförutsägbart och mina tankar en aning osäkra. Det som kändes så sjukt bra för någon vecka sen är nu något helt annat. Konstigt hur livet kan ändras på olika sätt bara sådär, utan att fråga.

Glad midsommar!!Sista tiden

Det märks verkligen att vi ska flytta ifrån Vallentuna på riktigt nu. Allt känns så märkligt och nostalgiskt här.

Det har varit två händelserika veckor, och jag har inget internet hemma, så jag kan inte ladda upp alla bilder =( Men dom kommer väll upp här eller på facebook så småningom. Jag drömmer hela dagarna om hur jag ska inreda lägenheten och saknar mina skånevänner som det inte kommer att vara samma sak med nästa termin. Jag borde jobba mer, men jag har sagt till mig själv att jag ska dedikera sommaren till att skriva klart min bok (vilket inte heller kommer hända, och det för mig tillbaka till att jag borde jobba mer). Alla andra jobbar och jag sitter här i någonslags förnekelse (försvarsmekanism).

Jag önskar att jag blir författare när jag blir stor, vilket iofs skulle innebära ensamhet och tristess mestadels av tiden (men då skulle jag iallafall skriva bra böcker, må dåligt=skriva bra).

Här kommer bilder som Ida tog när vi var på väg till hennes andra utställning på gallerian:

 

 

Själva konstnären med konstverk:ps. Ida är vacker och begåvad.... och bäst =)


Utan internet i fyra dagar försmäktar jag på denna ö

Hej bloggen!

Jag har inte haft något internet på ett tag, för att jag har bott i mitt hus. Konstiga dagar som bjöd på både konstiga och roliga (och mer konstiga) upplevelser. Shout out till Ida som tagit STUDENTEN! och till andra Ida som fyllt 20 stora och haft UTSTÄLLNING! Jag var helt enkelt tvungen att ta mig hit då mina tjejer gick igenom sådana major changes.

Jag vill till erikshjälpen idag men Niklas bangar och ska installera antivirus och sånt tråkigt på hans mammas kompjuter (says no).

PÅ TORSDAG ÄR DET BERLINnajsnajsnajsnajsnajsnajsnajs