Siesta / Fiesta !

Hej alla tanter och gubbar därute !!

Jag har precis kommit hem från Siesta och uträttat mina akuta behov (det vill säga äta, duscha, bajsa), och det känns lite tomt. Imorse satt vi i ett övergivet tält, på en övergiven camping och låtsades att festivalen inte var slut. För det betyder slutet på 30 högskolepoäng, slutet på kurskalas och klassresor, slutet på en era av musikproduktion. Vi ville inte säga hejdå, ville inte sluta drömma om att vara artister och producenter, ville inte sluta leka med Christians minisynth. För även om vi säger att vi ska träffas jämt, så är det ändå slutet på en gemenskap.

Bästa festivalen ever. Tack för det!Utlandet

Hej alla!

Jag sitter i solen på en plats där tiden har stannat. I alla fall för mig, som lämnat allt plugg bakom mig för att ströva runt med brända axlar och ett brett leende. Känns som att jag har åkt på semester när man sitter här i 25 + (känns det som) och gör ingenting. Egentligen måste jag ju det, för världen har inte stannat hur mycket det än känns så. Plugget ligger och kliar i bakhuvudet och väskan väntar på att bli packad inför ledarlägret. Jag sitter i solen och tror att tiden är påhittad och semestern är här. Min vanliga försvarsmekanism = förnekelse.

Men förnekelse är vackert ibland och ledarlägret kommer att bli roligt, plugget kommer att bli gjort (så länge jag sitter här och bloggar haha). För jag har världens bästa stöd (som går under namnet Niklas) och han kommer att rädda mig genom att installera ljudkortet rätt på söndag.

Sjukt pepp. Jag tror att det är vädrets fel (eller förtjänst). Högljud och aktiv. Mosig i huvudet.


Sugen på kortare hår igen.Fest-i-val

Hej alla kissar!

Imorgon vid det här laget sitter jag på väg till estocolmo !!

Det kommer att bli superawesomepowernajs (bäst). Det som är ännu bättre är att när jag kommer tillbaks till malmö är det FESTIVALDAGS! Är så sjuk taggad och ser fram emot de här kommande veckorna jättemycket för att jag dessutom INTE FICK IG PÅ AKUSTIKTENTAN! najsnajsnajs.

Snart så får jag träffa mina älsklingar och SNART är jag klar med plugget. Snart kommer Sandra och Niklas och hälsar på!!

Så här glad är jag!


Mjaoooo