Luna Lovegood

 
 
 
Jag har letat efter ett sånt stort och knubbigt halsband på sommarrean men tyckte inte att något passade mig. Ida köpte en klänning på Emmaus och klippte av två spännen från klänningen som hon undrade om jag ville ha. Såklart jag vill! Tänkte jag och sa att jag skulle minsann göra ett eget stort halsband med hjälp av dem. Som om det någonsin skulle hända, tänker ni...... Så tänkte jag med.
 
 
  
Sååå för att överbevisa er (och mig) så gjorde jag ett halsband. Som faktiskt blev ganska snyggt. Först tänkte jag "less is more" och det blev ju som väntat (tråkigt), sen tänkte jag "more is more" och så blev det bra! Så kan det gå! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outfit:
Halsband: by moi,
Top: en grön moppehalsduk i kamoflagemönster som jag tänkte ge bort. Sen sa Ida att de hade sådana som BH på Robinson. Wow, tänkte jag, måste behålla den eftersom att jag stylar mig enbart med Robinsondeltagarnas hjälp. Den luktar fortfarande svagt mopperök.... Mmmmm......
Byxa: Bäbisbyxan från stora myrorna i Malmö (dit jag och NIklas vallfärdar ibland) 
Glas: Niklas gjorde smoothie till lunch...mmmm.... smoothie och mopperök <3
 
 
 
 
 
 
 
Ps. Döpte halsbandet till "dödlig växt" (med larver) och tyckte att den kunde hört hemma på Luna Lovegood med matchande rädisor i öronen.