Scream Queens

 
 
 
 
Vad gör jag? Sitter i en tom lägenhet och begrundar mitt liv. Det är exakt det jag inte borde göra, speciellt inte i en tom lägenhet. Dock så är det ju positivt att den är tom, för att det betyder att mitt liv har börjat om någon annanstans. 
 
Borde göra viktiga saker men började kolla på Scream Queens istället vilket verkar som en ypperlig serie hitills. Smakprov: "If you wanted the house clean, you shouldn't have burnt the face off the maid." 
 
Annars då? Jo, gosar med katten. Vi har haft en dramatiskt dag pga it was time for vaccination. Hon har varit duktig men också skitjobbig, lyckats riva sönder min tumme och skämt ut mig inför en granne som skulle hälsa. Bodil sticker direkt över min axel och ställer sig på min rygg så att jag får böja mig ner lite hastigt och tanten som hälsade blev helt förskräckt när jag sätter mig på knä utomhus helt plötsligt. Som om jag bugade för henne på ett megaopassande sätt. 
 
För att kompensera denna situation var jag tvungen att ha mantel-filten på mig sen när jag kom hem. Mantel-filten är min bästa vän. Det började en dag när morsan ringde från Ullared och ba: "Vill du ha en sån filt som går att ha på sig?" (och då tänkte jag såklart att: vilken filt kan jag inte ha på mig?"), då svarade jag: "Nä, jag behöver ingen extra filt.". Sen köpte hon den till mig ändå. Som att hon visste att jag och Mantel-filten skulle förenas i evig vänskap. 
 
 
Dagens outfit:
Keltiskt kors i örat (pga saknar England)
Mantel-filt
Lila tröja (pga att en man sa till mig att jag måste bära lila, och han verkade veta vad han snackade om)
Glasögon (som väldigt praktiskt döljer en MEGAFINNE, någon gång måste jag ju ha tur också)
Min egen spegelbild i glasögonen (konstprojekt)
Nedanför midjan: Okänt