IBS

 
 
 
 
 Ungefär så här känns det att leva med IBS
 
 
 
 
 
 
PUSS FRÅN STRESSAD_90
 
 
 


Sjuka saker och annat sjukt

 
 
 
 
 
 
Här sitter jag som en liten gräsänkling medan Niklas är och skriver kontrakt för sitt nya jobb i London. Sjuka saker tänker ni? Ja, sjuka saker svarar jag.
 
En annan liten nyhet är att jag sökt jobb som skådespelare. Bilden ovan är min CV-bild som jag skickat till en sådan casting-agency. Inte för att jag tror att jag kommer få ett jobb som skådis bara så där hux flux, utan snarare för att jag inte vill jobba som live-in-nanny eller health care assistant som jobbar natt. Känner mig bortskämd och kräsen. Men orkar inte torka mer av andras bajs just nu. Höga krav för någon som är okvalificerad, jag vet. 
 
 
Håll tummarna så kanske jag dyker upp i någon obskyr reklam någonstans. 
 
 
PUZZZ


Det är nu det händer

 
 
 
 
Jag har alltid längtat efter England. Ända sen jag var ett litet vårtsvinsbarn har jag gått runt och föreställt mig i England. Mitt intresse av den engelska kulturen har liknat en besatthet. Och nu är det dags. Äntligen.
 
Mina näsborrar kommer vara svarta av Londons tunnelbana, mitt hår kommer vara i konstant krig med luftfuktigheten, min engelska knagglig och min tekopp alltid fylld. Nu är det du och jag London. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tanten is going home.