JORDGUBBAR OCH ÅNGEST

 
 
 
Okej det verkar ha blivit en del förvirring kring mitt förra inlägg. Nej, jag ska inte betala tv-licens och breven var INTE till oss utan till personen som bodde i vår lägenhet innan (det stod dock inget namn på kuverten). Nu är situationen löst (på grund av att Niklas ringt och pratat med dem) och vi har fått brev om att vi är registrerade (som en adress utan tv) på deras hemsida och ska inte bli kontaktade igen förrän om två år då de brukar skicka ut brev för att kolla om situationen har förändrats. Så var det med det.
 
 
Annars då? Bodil är sötast i världen som vanligt. Jag har mest bara hängt med henne.
 
 
 
 
 
 
Igår gick vi ut för att "gå på stan" lite och handla lite matvaror. Det tempramentsfulla vädret här i England var som vanligt helt loco. Det var så fruktansvärt varmt men typ 5 minuter efter att Niklas tagit dessa bilder så började det regna. Så det var sol, över 30 grader varmt och regn samtidigt: Oh England, you so silly. 
 
 
 
Casual pose.
 
 
 
Sen köpte Niklas jordgubbar till mig för att han är bäst och för att jag har varit ledsen. Så det var ju gott.
 
 
Och nu ska jag kanske till Notting Hill Carnival!!!! Och på måndag är Niklas ledig!! Så långhelg = amazeballs.
 
 
 
 
Jag hoppas att ni har en underbar helg!
 
PUSS PÅ ER
 
 
 
 
 
 


JUST NU ÄR DET SKIT

 
 
 
Måste bara börja med att säga mens + supervärme = skit. Nu lovar jag att ni slipper min mens-besatthet. Eller nej förresten! Ville också säga att det var så kul att ni ville berätta om era mensupplevelser. Till er som inte har problem med mens säger jag bara: JAG ÄR SÅ AVIS PÅ ER!!!! Till er som också har mensproblem säger jag ba: STACKARS OSS!!!! 
 
Okej nu är det slut på menssnacket lovar och svär. 
 
 
Men vilken vecka jag har hörrni. Den är på riktigt superskit. Jag kan avslöja att jag ska betala skatt men vet inte hur mycket?!?! Borde de inte skicka ett brev angående slutskattebeskedet??! Har ni fått ett brev???? JÄTTESTRESSAD över detta, börjar typ svettas av att skriva om det. 
 
 
Sen har vi varit förföljda av tvlicensing som skickat riktiga hotbrev till oss typ 5 gånger trots att vi har anmält att vi inte har någon tv inne på deras egna hemsida (3 gånger!!). Jag typ går sönder av att bli hotad. Niklas ringde till slut (för andra gången!!) och ba: Nej, ni måste lyssna på mig!! Det är något som är fel!! 
 
Han tvingade dem att kolla upp vår adress och tanten på telefonen inser att OJSAN vi har visst skickat hotbrev till er på grund av att den personen som bodde i er lägenhet innan inte har adressändrat hos oss <--- !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Låt mig va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 
 
Sen har jag varit med om väldigt dramatiska insektsanfall så VARNING för äckliga historier nu: 
 
Satt vid datorn intet ont anande och skrev, helt plötsligt känner jag hur det typ kittlas lite precis vid munnen så jag försöker blåsa bort det som kittlas för att jag tror att det är hår (brukar ju oftast vara hår till mitt försvar), det försvinner inte så jag blåser igen. Sen tar jag upp handen för ta bort det enträgna "håret" varpå jag inser att det är en beige nyckelpiga som är på väg in i min mun??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kände mig besudlad (den var verkligen precis i mungipan) och var typ äcklad hela dagen efter detta! Sen igår på natten ligger jag och läser i tropisk värme asså (med fönstret öppet), Bodil låg och snarkade bredvid mig, varpå vi båda blir blixtvakna av att det är något som landar ljudligt på mitt täcke?! Jag säger åt en stackars Niklas att tända lampan FÖR GUDS SKULL, och han blir superförvirrad men tar sig upp för att tända lampan. Det är alltså en stor gräshoppa som har tagit sig upp till andra våningen och som lyckats hoppa igenom en liten springa där vårt fönster var öppet och sen landar precis bredvid mitt ansikte??!??!?! VAD ÄR ODDSEN??? 
 
 
 
 
Jag behövde skriva av mig lite för är så less på detta just nu!! Men vi (jag) behöver också lite roliga gifar (hade varit najs med gifflar också men det finns ju inte här! <-- ni hör ju vad jag måste stå ut med! Mig själv. Jag måste stå ut med mig själv.) så här kommer dom: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS PÅ ER!
 
 
 
 
 
 
 


TEMA: MENS

 
 
 
Åååååååååååååh ja (kanske ni skriker)! Äntligen är det dags för mens-tema! Ni kanske har misstänkt vad som är på gång redan innan på grund av de avslagna halvpoetiska texterna som dykt upp här av någon anledning. Jag vet inte heller vad som har hänt, okej? Eller jo det vet jag ju. Stavas MENS och är min nemesis sedan barnsben. 
 
 
 
 
 
 
Åh mens you so silly! Varje gång (okej, nästan varje gång) så blir jag helt tokig. 1, Jag kan inte sova <-- det första och största problemet. 2, Typ två dagar innan så fylls jag av existentiell ångest. 3, Jag gråter på grund av exakt ALLT (Niklas är fin = gråter, Silvanas sommarprat = gråter, djur på youtube = gråter, pastan blir överkokt = gråter). 4, THE PAIN, THE PAIN! Vad är det som händer med mig?!?! Är en rätt sansad person (total osanning) som oftast inte gråter (förutom en gång i månaden dårå vilket kanske är rätt ofta nu när jag tänker efter). 
 
 
Men det finns en sak med mens som ändå är rätt najs (förutom att en inte är accidentally pregnant) och det är att: jag blir inspirerad. Har ingen aning om hur det blir så eller varför det blir så. Men går in i en period (<-- höhö råkade ordvitsa) där jag känner mig romantisk/kreativ/poetisk. Är det någon av er som känner igen er i detta?
 
 
Igår satt jag och sjöng framför kameran en stund (för att jag kände mig inspirerad). Sen redigerade jag videon och kände att allt lät som bajs <-- vilket också är en härlig grej som mensen medför (alltså dåligt självförtroende). Det blev en video på 30 sek när jag sjunger iaf. 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur upplever ni mens?