ARMED WITH A BANANA

 
 
Nu håller vi på att packa inför att åka till Marocko på måndag. Jag är sjukt taggad. Idag har vi köpt en skrivare för att resebolaget skickade typ sju dokument som vi skulle ta med. Det är inte ofta som jag gått ut på stan och spontanköpt en skrivare! 
 
 
 
 
Niklas köpte en cykel när vi flyttande in i lägenheten för att kunna cykla till jobbet. Den gick sönder på vägen ifrån försäljaren, men han kunde inte lämna tillbaka den för att den köptes via engelsk version av blocket. Nu är den stulen (trots att den inte gick att cykla på??!!), men Niklas föräldrar fick med sig en av deras gamla cyklar när de skjutsade hit Bodil (och oss). Tack och lov för det! Shit pommes va mycket lättare det är att handla nu.
 
 
 
Beväpnad med en banan tog jag ut min nya vintage-onepiece för en sväng runt kvarteret. 
 
 
 
 
 
 
Blev kallad för "Holloways new top model" av en mobilabonnemangsförsäljare (världens längsta ord?) som egentligen bara sa så för att han ville sälja mig något men jag bestämde mig för att ta åt mig ändå. 
 
 
 
 
 
Niklas var ute med sin "I'm strong and sturdy" såklart. SER NI HUR VARMT DET ÄR??!! Typ 13 grader yeah.
 
 
 
 
När vi kom hem gjorde vi apgoda mackor och skrev ut alla resedokument + flygbiljetter. 
 
 
 
 
 
 
Och jag hade såklart hunnit in på secondhand och köpt underlägg! Vuxenpoäng? Jag köpte även en guldig kimono...... mindre vuxenpoäng. 
 
 
 
 
Jag blir helt galen av alla dessa secondhandbutiker som finns typ ÖVERALLT och som har så himla snygga + billiga kläder. Varför köper britter någonsin nya kläder?? Jag vill ha typ alltihop och mina kläder som ligger kvar i Kalmar är inte alls lika attraktiva längre. Jag får väll ge bort dem när jag åker dit nästa gång för jag har ingen plats här. 
 
 
 
 
Sorgligt men skönt. 
 
 
/GULDKIMONO