OMBYTTA ROLLER

 
 
 
 
Ikväll åker Niklas till Sverige för att träffa sin familj. Problemet med att vi har bogserat en katt ända till England (en av de två länder inom EU dit det inte går att flyga med djur) är att vi inte kan ta med henne när vi åker hem. Så någon måste ju stanna hemma och passa katten medan den andra åker till Sverige. Fran har passat henne när vi har varit på semester tillsammans. Men nu flyttar ju Fran till Kanada. 
 
Vad som hände när Bodil åkte bil genom sju länder finns att läsa om här och här. Om någon av er funderar på att flytta till England eller Irland och dessutom har husdjur så rekommenderar jag er att inte göra det. 
 
 
 
 
 
Niklas åker alltså till Sverige, samtidigt som att en Sverige-bo kommer hit! Jag kommer att sova ensam i en natt men sen landar mitt livs kärlek IDA i London! 
 
 
 
 
 
KOLLA BARA VILKEN QUEEN! 
 
 
 
 Så då kommer vi att dra på äventyr och blogginläggen kommer antagligen upp på kvällen istället för på morgonen. Om det ens kommer att fungera!? Är den någon annan än jag som har problem med att lägga upp bilder och logga in? 
 
 
 
Puss och kram!
 
 
 
 
 
 


80-TALETS ÅTERKOMST

 
 
Hej alla kottar! Jag hoppas att ni har det bra! Jag har det helt fantastiskt just nu. Vaknade av att Bodil kröp upp i min famn och ville ha mys. Jag hoppas verkligen att ni tror att Bodil är en gammal tant (istället för en katt) för hur rolig mening blir det inte då?! 
 
 
Igår var vi iaf ute för att köpa kattsand. Ja, jag lever ett väldigt glamoröst och händelserikt liv (not). Tyvärr var det så varmt att jag inte kunde ta på mig vanliga kläder. Men något var jag ju ändå tvungen att täcka min kropp med, så jag valde det lösaste jag äger. Sen tvingade jag Niklas att ta outfit-bilder men de blev så hima suddiga. Lägger upp dem ändå pga lat. 
 
 
 
 
Insåg att gårdagens outfit blev "Den sportiga och taskiga killen i valfri 80-talsfilm". Kolla bara på minen? Haha! Tror att jag omedvetet inspirerades av Netflix nya serie "Stranger Things" som vi håller på att titta på. DEN ÄR SÅ SJUKT BRA btw. Som en absolut fenomenal 80-talsfilm fast med mycket bättre effekter. Påminner om Twin Peaks och X-files (fast nästan bättre??!?!?!). Sorry för möjlig överhype. 
 
 
 
 
 
 
Hade på mig mina flippisar från Marocko. Det är för varmt för skor! 
 
 
 
 
 
Skrattade åt att det var en tjej som var ute med sina hundar som såg oss ta outfit-bilder.
 
Och Sandra på sommaren <-- Wow such tan, very sun. 
 
 
 
 
 
Niklas var snyggast som vanligt.
 
 
 
 
 
 
Sen fotade jag också var biograf för kolla hur FUL <3<3<3 Det är som att de ville bygga en biograf som skulle se ut som ett romerskt tempel och misslyckades. Den byggdes antagligen under 80-talet för att färgvalen är helt bananas?!?! Insidan är också mycket spexig och innehåller höga pelare, ful heltäckningsmatta och en enorm trappa. Under veckodagar kostar det bara 6 pund att se film så jag är där hela tiden såklart.
 
 
 
 
 
 Jag älskar vårt område! Och jag älskar träd! Speciellt träd som har grenar eller blad som hänger ner så här. Känns lite som att det är djungel-feeling över sådana träd <3
 
 
 
 
 
Men oftast sitter vi bara här och har det bra. Niklas har ätit minst tre glassar sen i fredags <-- ni hör ju att trivsel nivån ligger på +. 
 
 
 
Åh jag hoppas verkligen att ni har det bra!! Puss på er! 
 
 
 
 
 


ETT KÄRLEKSBREV

 
 
 
 
 
 
I oktober 2015 träffade jag Hayle på ett hostel i London. Jag minns inte vårt första samtal men jag misstänker att det kan ha skett på grund av att vi sov i samma våningssäng (vårt bandnamn var "The Bunkbed Buddies" och vi sov i extremt vingliga trevånings-sängar så vi hade en extra bandmedlem som vi inte gillade så mycket. Han var en typisk rövhatt men han fick vara med i bandet ändå). Hayle kallar sig själv för en "social butterfly" lite skämtsamt, men hon är verkligen helt otroligt socialt kompetent. Jag tror att hon kände varenda person på hela hostelet, vilket är en helt sjuk bedrift då det bodde rätt mycket folk där (hon måste haft en time-turner också för jag fattar inte hur hon hade tid?? Hon jobbade verkligen hela tiden!). Under denna period mådde jag rätt dåligt och hade rätt svårt att anpassa mig till att dela all tid på dygnet med andra människor. Jag är en sån person som uppskattar att vara ensam. Så vi kan säga att vi var totala motsatser just då. Jag klarade knappt av folksamlingar. 
 
Men. Vi upptäckte snabbt att vi hade samma typ av humor. Hon kom hem från jobbet sent på kvällen och berättade om sina totala katastrofresor (stackarn åkte fel i tunnelbanan flera gånger) och vi skrattade så vi grät. Jag brukade sitta på köksbänken på hostelet och underhålla henne medan hon lagade mat. Vi kunde dessutom prata om jobbiga och tunga ämnen, vilket jag inte känner att jag kan göra med vem som helst. Att bo på hostel i så många veckor gör nästan alla människor mentalt instabila, men på något sätt lyckades vi ändå hålla fast vid vårt förstånd genom att skämta om all misär.
 
Vi blev störtförälskade i varandra som kompisar. 
 
Sen hände det som alltid verkar hända här. Hayle blev jättedåligt behandlad på sitt jobb och kände sig tvungen att sluta. På grund av att det är så dyrt att leva här så var Hayle tvungen att åka hem till Australien.
 
Hon ringer mig ibland på facebook för att säga att hon älskar mig. Det är fint. Då bultar det till i bröstet faktiskt.  
 
 
 
 
 För några dagar sedan skickade hon sina GoPro-filer till mig för att jag skulle klippa ihop en video om vår tid tillsammans här i London. Så här blev den. Obsa att den inte alls är lika lång som min mastodontlånga Q&A video. 
 
 
 
Puss på er!!