OMBYTTA ROLLER

 
 
 
 
Ikväll åker Niklas till Sverige för att träffa sin familj. Problemet med att vi har bogserat en katt ända till England (en av de två länder inom EU dit det inte går att flyga med djur) är att vi inte kan ta med henne när vi åker hem. Så någon måste ju stanna hemma och passa katten medan den andra åker till Sverige. Fran har passat henne när vi har varit på semester tillsammans. Men nu flyttar ju Fran till Kanada. 
 
Vad som hände när Bodil åkte bil genom sju länder finns att läsa om här och här. Om någon av er funderar på att flytta till England eller Irland och dessutom har husdjur så rekommenderar jag er att inte göra det. 
 
 
 
 
 
Niklas åker alltså till Sverige, samtidigt som att en Sverige-bo kommer hit! Jag kommer att sova ensam i en natt men sen landar mitt livs kärlek IDA i London! 
 
 
 
 
 
KOLLA BARA VILKEN QUEEN! 
 
 
 
 Så då kommer vi att dra på äventyr och blogginläggen kommer antagligen upp på kvällen istället för på morgonen. Om det ens kommer att fungera!? Är den någon annan än jag som har problem med att lägga upp bilder och logga in? 
 
 
 
Puss och kram!