EN BRA START PÅ DAGEN

 
 
 
 
 
Nej detta är ingen reklam för någon nyttig frukostflinga! Det är den sällsynta positiva sidan av mig som tittar fram (lite dammig då jag gömt den långt bak i nåt obskyrt hörn). 
 
Det började med att jag blev väckt av Niklas som skulle till jobbet. Vi hann pussas och det finns ju värre sätt att vakna på. Sen låg jag och läste lite = nice. 
 
Sen gick jag upp och ba: måste fixa surf på mobilen (för att min bror och hans familj kommer på besök idag, måste ju tyvärr ha facebook och google maps och sånt ni vet). Loggar in där jag köper kontantkort och inser att jag har ett! Med ALL surf kvar!! Blev typ orimligt nöjd över detta. 
 
 
Plus att det bara är två dagar kvar innan Niklas blir ledig och vi ska till södra England på semester! Yay! 
 
 
 
 
 
 
Det är inte svårt att vara lycklig när en får semestra med en sån här pudding. Dock helt missvisande bild. Vi ska ju på semester i England så det är snarare detta väder som väntar:

 
 
 
 
 
 
Nu ska jag städa! Moodkill.
 
 
 
 
 
 
 


SÅNT SOM ÄR TYPISKT BRA T.EX. FEMINISM OCH KATTER

 
 
Är i denna sekund fast under katten som prompt skulle sova utsträckt över hela mig. Don't get me wrong är så himla nöjd över detta så det går inte ens att beskriva (mvh crazycatlady), men att göra saker på datorn blir ju svårare med en katt i famnen tyvärr. Eller det kanske är jag som inte bemästrat tekniken ännu? 
 
 
..................Hej hallå där (har redan tappat de icke-kattintresserade läsarna, SKOJA det finns inga sådana)!
 
Vadan detta? Nu blir det feminism och annat livsviktigt. 
 
 
 
Först och främst tänkte jag tipsa om detta: 
 
 
 
En programmeringshelg utan en massa snubbar! Jag hade själv jättegärna åkt men dels är det java de lär ut, vilket jag inte är så intresserad av (jag är mer intresserad av front end-programmering), och sen har jag ju inte heller några pengar. Men kanske nästa år! Vi borde åka ett helt gäng <--- fortfarande gängsugen.
 
 
 
 
 
 
Eftersom att jag älskar historia tänkte jag även tipsa om en historiskt relevant kvinna som vi inte lärde oss någonting om i skolan - typiskt tråkigt ju. Här är min själsfrände (likheten är slående!) Williamina Fleming som var astronom. Hon anställdes vid Harvard Universitet 1881, upptäckte 10 nya stjärnor och en nebulosa (Hästhuvudnebulosan). You go Glen Coco.
 
 
 
 
 
Jag tänkte också langa ett filmtips (som jag iofs kan ha tipsat om förut) med en gammal film som handlar om kvinnnor. Den är nice. Wow vad jag sålde in den här haha.
 
 
 
 

och till sist: LADY MORMONT IS REAL TIRED OF YOUR BULLSHIT PATRIARCHY 

 
 
 
 
 
 
 
 


IDAG VET JAG INTE VAD JAG HÅLLER PÅ MED

 
 
Varning för tråkig stämmning!
 
  • Har precis insett att massor av mina bilder också försvann när min dator kraschade. Som tur var har jag nog publicerat många av dem här på bloggen.
 
  • Har inte heller uppdaterat min fanfic på typ tre veckor och våndas över att jag gör mina läsare besvikna.
 
  • Loggade in på youtube och insåg att jag hade tappat två prenumeranter. 
 
  • Folk tippar att Boris Johnson blir ny primiärminister och då känner jag att jag typ måste flytta härifrån vilket är jättesorgligt för jag ville ju stanna. 
 
  • Jag gillar mina kompisar här såklart men saknar att ha ett 'gäng'. 
 
 
 
 
Kolla bara på dessa genier!!! </3