DAGENS STILIKON: 70TALS CHER

 
 
Det känns alltid som att trender är något som brukar komma tillbaka. Just nu tycker jag att mycket som är trendigt ser ut som det Cher hade på sig på 70talet. Hon är ju en megababe så vi kan ju passa på och titta lite på gamla bilder.
 
 
 
Asså fatta att gifta sig eller ta studenten i denna klänning?! För mig är den helt perfekt! Spetsdetaljerna och trumpetärmar <-- jag ryser av hur snyggt det är! 
 
 
 
Skitsnygga jumpsuits som jag nog inte hade vågat ha på mig pga urringning till naveln, men hon bar ju upp dessa med bravur.
 
 
 
 
Kragen + knappen var så himla fint tycker jag!
 
 
 
Det känns som att om denna klänning inte hade haft fjäderdetaljerna hade den sett ut som exakt allt på röda mattan just nu?!
 
 
 
Och till sist denna klänning i metallic med polokrage! Älskar den, men är inte jätteförtjust i frisyren.
 
 
Hade ni någon favorit?
 
PUSS PÅ ER!
 
 
 


TISDAGSTIPS

 
 
Ny dag hörrni! Solen strålar in genom köksfönstret och jag ska käka frallor till frukost för att rostbröden är slut (frallor =life). Det hade kunnat vara sämre. 
 
Hade tänkt langa lite tips idag! 
 
 
1. Linn Wiberg (som jag förövrigt sprang in i på stan en gång och nästan hälsade på pga trodde att jag kände henne men sen kom jag ju på att jag bara följer henne på instagram. Visst är sånt knäppt?!) har skrivit en londonguide för folk som vill flytta till london som jag tyckte var bra: LINNS FLYTTA-TILL-LONDON-GUIDE 
 
2. Polichinelle gjorde ett samlingsinlägg för sina vegetariska biffar. 100% nice! 
 
 
3. Ett litet julnummer på youtube:  
 
 
 
 
4. Två fina gifar som Back To 1974 har gjort 
  
 
 
 
 
 
PUSS PÅ ER!
 


SNART GÅR VI VIDARE

 
 
 
 
 
Skrev ett inlägg som var innehållslöst och visset, bilderna var gråa och inlevelsen var lika med noll. 
 
Sen tog jag bort allting och började om så här. Idag är det begravning i Sverige och jag är inte där. Har inte ens hämtat ut mitt nya pass som ligger på ambassaden och väntar. Jag ser ut som min pappa på passbilden. Det var det enda jag kunde tänka på när jag var där för att ansöka om nytt pass, det och att receptionisten var så otrevlig. Men det kanske inte är så konstigt att receptionisten var otrevlig när folk inte har brytt sig om att fylla i ansökningsblanketter eller boka tid. Fast vem har egentligen rätt att vara otrevlig? Alla? Alla har det ju svårt då och då, alla har ju varit med om jobbiga saker men de flesta försöker vara artiga ändå. Eller?
 
Min mamma såg ut som en filmstjärna (så som filmstjärnor såg ut på femtiotalet) när hon var ung. Jag ser ut som min pappa. Fast pappa har isblå ögon och svart hår. Det är alltid vackert med kontraster. 
 
 
I helgen har jag gråtit och ätit morotskaka. 
 
 
 
Jag vill bara att detta året ska ta slut någon gång.