STRANDAD I UTLANDET

 
 
 
 
Så som dessa blomster är också jag instängd i den urbana jungeln under en obestämd tid. Skoja var bara tvungen att lägga upp en bild pga bloglovin-flödet och andra världsliga problem som faktiskt är möjliga att göra något åt (till skillnad från andra problem som jag inte kommer att nämna vid namn men ni vet vilka ni är *host*  svenska-ambassadens-två-månaders-väntetid-för-att-få-nytt-pass *host*). Nej jag är inte förkyld, men om jag hade varit det så hade det ändå varit kört (förklaring nedan). 
 
 
I'm alive (barely)! Jag har fortfarande inte varit hos läkaren men jag måste gå och skriva in mig ordentligt senast idag för imorgon går mitt pass ut och då är jag strandad på denna öde ö för all framtid. Tidigaste bokningstiden på svenska ambassaden var 1 dec. Grattis. Tack. 
 
UPDATE: Gick till läkaren istället för att blogga klart på grund av att jag fortfarande har en del självbevarelsedrift. Gissa vad som hände?! Personalen som har hand om sånt hade gått hem på grund av någon halvdagsgrej. JUST MY LUCK. Asså jag får ju skylla mig själv för att jag är ute i sista minuten men ändå!!
 
 
 
.........................................gaaaaaaaaaaaah. 
 
 
Sen satte jag mig i soffan, spillde ett glas iskallt vatten över mig själv (och min redan känsliga urinvägsinfektion), höll på att börja gråta men öppnade en påse saltlakrits istället (som jag sparat till dessa sorters krissituationer då det knappt går att få tag på saltlakrits här för att England uppenbarligen saknar både vett och smaklökar. SKOJA är bara bitter över min egen idioti).
 
 
 
PUSS PÅ ER (vinkar ledsamt från en ö utan palmer medan party-båten åker vidare till soligare breddgrader. Men nu får jag lägga av, det var faktiskt jättevarmt i London idag. But still ni vet, mjölkar min egen ynklighet)
 
 
UPDATE NUMMER 2: Det har tyvärr hänt en grej som gör att jag kommer att behöva vara borta från bloggen i en vecka eller två. Ses snart!
 
 


EN SMARRIG GRÄDDTÅRTA

 
 
Sov en hel natt inatt utan att behöva gå upp och kissa! SUCCÈ! 
 
Idag tänkte jag langa mina bästa hur-en-gör-en-supersmarrig-gärddtårta tips! Jag börjar med att sätta in en disclaimer här på att jag inte är en mästerbagare (vilket betyder att det säkert finns bättre tips out there on the web). Så där ja, nu kan vi äntligen komma till tårtbilderna <--!!!!! 
 
 
Oh yeah give me some of that juicy goodness.
 
 
1. Skvätt äppeljuice på din tårtbotten. Jag bakar alltid egen tårtbotten på grund av att jag är laktosintolerant, men en köpt tårtbotten går säkert också bra. Trixet är att skvätta lite äppeljuice på tårtbottensdelarna för att förhindra att dessa smakar torrt. 5 av 5 works every time.
 
2. Stoppa något surt i fyllningen. Jag brukar alltid fylla min tårta med vaniljkräm och sylt, men för att tårtan ska smaka extra gott (och inte bara socker) så är det alltid en bra idé att stoppa in lite sura saker. Exempel på vad ni skulle kunna välja: vinbär, kiwi, passionsfrukt eller physalis. Ett annat alternativ är att ha citron i vanlijkrämen. Jag lovar att lite surt gör tårtan bättre! 
 
 
 
3. More is more. Ingen vill äta en tårta som bara smakar sockerkaka. Annars hade de ju valt att äta sockerkaka istället. Så tänk på att lägga på extra allt överallt. Kanske inte så mycket sylt dock, då blir det ju lätt överdrivet sött. Och var försiktiga med sockret i vaniljkrämen! Annars: go big or go home.
 
4. Gör tårtan dagen innan den ska ätas. Ni har säkert märkt det själva, men gräddtårtor smakar alltid bäst dagen efter. Det kanske beror på att grädden och alla ingredienser hinner gotta in sig ordentligt så att det blir extra saftigt. Eller så är det bara ett av livets mysterium. Spelar ingen roll, tårta = life. 
 
 
Vi lyckades dock äta upp nästan hälften av den här igår. Och idag kommer den att vara ännu godare.........dreglar.
 
 
 
Vilka är era bästa gräddtårtetips? 
 
PUSS PÅ ER!! 
 
 


ATT SPENDERA SITT LIV PÅ TOALETTEN

 
 
 
 
 
 
 
Ni kanske gissade vad som hände nu när jag försvann i några dagar (eller så gjorde ni inte det med tanke på att jag ofta försvinner i några dagar), men om ni inte spekulerat kring min frånvaro så kan jag meddela att jag suttit på toaletten i lidande. Som en idiot gick jag inte till läkaren (då det är dumt att äta antibiotika varje gång en har urinvägsinfektion) och sen var läkarmottagningen stängd på helgen. Ett typiskt dåligt beslut.
 
 
Så nu vet jag inte vad jag håller på med men jag tänker gå till läkaren imorgon iaf för att this amount of blood can't be normal. Jag tycker mycket synd om mig själv haha. 
 
 
 
 
 
 
 
Men nu ska jag baka födelsedagstårta till Niklas och sitta på toaletten lite till................för det har jag ju inte gjort enough to last me a lifetime. PUSS PÅ ER!