STRANDAD I UTLANDET

 
 
 
 
Så som dessa blomster är också jag instängd i den urbana jungeln under en obestämd tid. Skoja var bara tvungen att lägga upp en bild pga bloglovin-flödet och andra världsliga problem som faktiskt är möjliga att göra något åt (till skillnad från andra problem som jag inte kommer att nämna vid namn men ni vet vilka ni är *host*  svenska-ambassadens-två-månaders-väntetid-för-att-få-nytt-pass *host*). Nej jag är inte förkyld, men om jag hade varit det så hade det ändå varit kört (förklaring nedan). 
 
 
I'm alive (barely)! Jag har fortfarande inte varit hos läkaren men jag måste gå och skriva in mig ordentligt senast idag för imorgon går mitt pass ut och då är jag strandad på denna öde ö för all framtid. Tidigaste bokningstiden på svenska ambassaden var 1 dec. Grattis. Tack. 
 
UPDATE: Gick till läkaren istället för att blogga klart på grund av att jag fortfarande har en del självbevarelsedrift. Gissa vad som hände?! Personalen som har hand om sånt hade gått hem på grund av någon halvdagsgrej. JUST MY LUCK. Asså jag får ju skylla mig själv för att jag är ute i sista minuten men ändå!!
 
 
 
.........................................gaaaaaaaaaaaah. 
 
 
Sen satte jag mig i soffan, spillde ett glas iskallt vatten över mig själv (och min redan känsliga urinvägsinfektion), höll på att börja gråta men öppnade en påse saltlakrits istället (som jag sparat till dessa sorters krissituationer då det knappt går att få tag på saltlakrits här för att England uppenbarligen saknar både vett och smaklökar. SKOJA är bara bitter över min egen idioti).
 
 
 
PUSS PÅ ER (vinkar ledsamt från en ö utan palmer medan party-båten åker vidare till soligare breddgrader. Men nu får jag lägga av, det var faktiskt jättevarmt i London idag. But still ni vet, mjölkar min egen ynklighet)
 
 
UPDATE NUMMER 2: Det har tyvärr hänt en grej som gör att jag kommer att behöva vara borta från bloggen i en vecka eller två. Ses snart!