EN BRA START PÅ DAGEN

 
 
 
 
 
Nej detta är ingen reklam för någon nyttig frukostflinga! Det är den sällsynta positiva sidan av mig som tittar fram (lite dammig då jag gömt den långt bak i nåt obskyrt hörn). 
 
Det började med att jag blev väckt av Niklas som skulle till jobbet. Vi hann pussas och det finns ju värre sätt att vakna på. Sen låg jag och läste lite = nice. 
 
Sen gick jag upp och ba: måste fixa surf på mobilen (för att min bror och hans familj kommer på besök idag, måste ju tyvärr ha facebook och google maps och sånt ni vet). Loggar in där jag köper kontantkort och inser att jag har ett! Med ALL surf kvar!! Blev typ orimligt nöjd över detta. 
 
 
Plus att det bara är två dagar kvar innan Niklas blir ledig och vi ska till södra England på semester! Yay! 
 
 
 
 
 
 
Det är inte svårt att vara lycklig när en får semestra med en sån här pudding. Dock helt missvisande bild. Vi ska ju på semester i England så det är snarare detta väder som väntar:

 
 
 
 
 
 
Nu ska jag städa! Moodkill.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Lovisa:

skriven

Hehe, ja det brittiska vädret är inte känt för sina soltimmar direkt! Men ni får säkert en skitbra semester ändå. Måste bara säga att jag gillar din blogg, du verkar vara riktigt skön! Och som svar på din fråga: jag bodde i Sheffield av alla ställen! Var bor du?

Svar: Nä tyvärr inte, men jag blir så himla lätt överhettad ändå så kanske lika bra :P Tack så mycket! Du med ju! Haha va random! Vad gjorde du där? Jag bor i London!
Sandra

2 CAMILLAESI:

skriven

fina bilder och så spännande att ni ska till England :D

Svar: Tack :D Vi bor i London så vi är redan här! Men det ska bli awesome att komma ifrån storstan lite!
Sandra

3 Sara Ekman:

skriven

härligt :)

Svar: Tack! :D
Sandra

Kommentera här: